Kies een taal:

MENINGEN

Als u wilt om uw mening te delen over het product Probolan 50, niet talmen en voeg uw mening.

In het kort kan ik zeggen dat dit het beste product is dat ik ooit heb gebruikt in mijn tien jaar van fysieke activiteit in de sportschool. Ik heb vele producten geprobeerd, maar dit is de ultieme winnaar, zeker een aanrader.

Reageer

Ik ben praktisch altijd al sportliefhebber geweest, sinds de basisschool, toen mijn ouders me inschreven voor verschillende gymnastiek- en aerobicslessen, die ik heb gevolgd tot ik zwanger werd met mijn zoon en alle activiteiten voor ongeveer vier jaar moest stopzetten. Ik ben nu weer ongeveer twee maanden aan het trainen, vooral omdat ik mijn lichaam de vrije loop heb gelaten, dus ik besloot om weer fit te worden. Sommige vrienden in de sportschool vertelden me over het product en lieten me het proberen. Ik was er blij mee en bleef het innemen, nu gebruik ik het al een paar weken en… mijn lichaam is op magische wijze weer strakker aan het worden, het is een wonder.

Reageer

Net als de anderen deel ik en bevestig ik de effecten van dit product, dezelfde resultaten en prestatie. Ik raad het ook dagelijks aan aan mijn collega’s op het werk, die regelmatig met mij naar de sportschool gaan. We zijn met zijn drieën en we hebben allemaal dezelfde mening, dit product doet effectief wat het belooft en de beste manier om de effecten te zien is om het zelf te proberen. Ik adviseer iedereen die probeert spierspanning te verbeteren met een veilig en getest product om het zelf te proberen en u zult overtuigd zijn! Geweldig!

Reageer

Ik ga pas een paar maanden naar de sportschool, ongeveer zes, en ik moet zeggen dat ik een heleboel gewicht te verliezen had, daarom ben ik dit pad ingeslagen, in deze eerste zes maanden begon ik de eerste resultaten te zien na de tweede maand, daarna kocht ik dit product en begon ik het regelmatig in te nemen. Sinds de eerste dagen dat ik het gebruikte begon ik een opvallende verandering op te merken in mijn kracht en energie, maar ik zag ook een eerste verandering in mijn spierspanning. Nu, na ongeveer vier maanden van gebruik, begin ik een mooi strak lichaam te krijgen en ik ben absoluut tevreden.

Reageer

Ik ben geen bodybuildwaanzinnige, maar ik houd mijn lichaam graag in toom, strak en met stevige en robuuste spieren. Ik probeerde dit product voor het eerst dankzij een vriend die regelmatig danst. Ik vond het leuk en ik begon het ook in te nemen, ze benadrukt dat het haar verbeterde kracht en veerkracht geeft. Ik vind het ook goed voor het spierversteviging, wat kan ik zeggen, het is fantastisch…

Reageer

Ik dacht altijd dat het gebruik van supplementen niet bij me paste, tot ik op een dag mijn coach erover hoorde praten, dus ik bracht uit nieuwsgierigheid een bezoek aan de site en uiteindelijk wilde ik het proberen, ik voelde me onmiddellijk heel goed, versterkte spieren en een strakker lichaam, ik moest het gebruik van supplementen heroverwegen, dit is een heel goed product.

Reageer

Ik ben al 20 jaar bodybuilder en in al die tijd heb ik een heleboel verschillende producten geprobeerd, voor zowel spiermassa als supplementen, en een tijd geleden begon ik met het gebruiken van een product dat een medefitnessfanaat me had aangeraden :D nou, ik geloofde eigenlijk niet wat hij me vertelde, maar hij heeft me uiteindelijk wel overtuigd, dus ik probeerde het en het is geweldig, alles wat hij me verteld had voelde ik in mijn eigen lichaam, na slechts vier jaar voelde ik me anders en sterker, het is een echte aanrader!

Reageer

Na de vele beoordelingen gelezen te hebben heb ik besloten Probolan te kopen. Het is nu twee maanden geleden en de resultaten zijn werkelijk ongelofelijk. Mijn oefeningen zijn vooruitgesprongen en ik heb 4 kilo meer spiermassa opgebouwd, wat echt een mega prestatie is :)

Reageer

Ik kocht slechts 3 verpakkingen, waar ik nu spijt van heb omdat ik gemakkelijk een volledige cyclus heb die zou hebben geduurd dan 16 weken had kunnen geboden. Het zou goedkoper zijn geweest en zouden de resultaten waarschijnlijk veel beter ook. Ach, het is nu te laat. Als alles goed gaat zal ik meer kopen. Voor nu zal ik wachten op de effecten.

Reageer

Zonder uit te werken in de sportschool zal er geen gevolgen zijn. Als je snelle resultaten zonder verwondingen wilt, gebruik Probolan 50. Ik heb gemerkt dat het werkt zeer goed op de spiermassa en het brandt ook wat vet. Ik heb gemerkt dat mijn spieren strakker zijn geworden. Ik nu spijt van dat ik niet meer pakketten niet te kopen omdat het goedkoper zou zijn geweest. De hele behandeling ook langer zou hebben geduurd en de effecten zou beter zijn geweest. Ik zal moeten meer te kopen.

Reageer

Nou, gefeliciteerd! Ik kan niet zeggen of je opscheppen of klagen? :) Merk op dat niet iedereen de neiging om spieren op te bouwen. Alles hangt af van je lichaam het type en individuele aspecten. Er zijn mensen die net uitoefenen en hun groei is duidelijk waarneembaar zonder de noodzaak van extra spiermassa of toner supplementen. Bovendien kunnen ze eten wat ze willen zonder vast te houden aan een dieet en ze nog steeds ziet er geweldig uit. De meeste mensen echter moet wat spiergroei supplementen, om grote effecten in een korte tijd bereiken. Dergelijke resultaten zijn nu beschikbaar met de hulp van spiermassa supplementen, zoals Probolan 50.

Reageer

Ik train in de sportschool 6 keer per week. Ik doe een uur training plus een half uur cardio en ik eruit als een stier! Ik heb geen spiermassa of kracht supplementen nodig hebben. Ik voel me als een jonge God en ik eruit als er ook een. Dit is zonder Probolan 50 of andere eiwit supplementen of steroïden. Natuur is de beste!

Reageer

Probolan 50 gaf me geweldige resultaten. Als advies Ik beveel het toevoegen van een aantal eiwitten om te helpen bouwen meer spiermassa.

Reageer

Ik heb het nemen van de supplementen voor ongeveer drie maanden en ik moet zeggen dat, voor mij, dat ze goed werken. Helaas heb ik geen vergelijking met soortgelijke producten als ik ben nog steeds een vrij nieuwe speler op dit gebied.

Reageer

Ik heb het een keer en heb ik wat spiermassa. Zoals u weet, zonder hard aan het werk op de sportschool zul je niet goede resultaten te krijgen, maar sommige effecten zichtbaar waren.

Reageer

Een bekende van mij heeft dit product gebruikt en mij aangeraden het ook eens te proberen. Dat heb ik gedaan en ik ben zeer tevreden. Handig om te gebruiken en makkelijk mee te nemen voor onderweg.

Reageer

Ik ben erg enthousiast over dit product. Ik vind het vooral erg fijn dat het geen nare bijwerkingen heeft, zoals andere producten dat wel hebben. Op die manier kan ik dit product goed gebruiken en zijn er geen nadelen. Ik raad het zeker aan!

Reageer

Wat handig dit middel! Ik heb het al een tijdje gebruikt en heb gewacht om een review te schrijven. Op die manier kan ik een positief oordeel achterlaten. Ik heb alleen maar voordelen gemerkt en geen onaangename dingen ervaren. Ik ga het zeker nog wat langer gebruiken.

Reageer

Een vriend van mij heeft mij dit product een tijdje geleden cadeau gegeven om uit te proberen. Ik ben zeer onder de indruk aangezien ik in zeer korte tijd mijn doel heb kunnen bereiken. Mijn lichaam is van een klein bierbuikje naar een strak six pack gegaan en ik ben nog lang niet klaar.

Reageer

Ik heb lang overwogen om dit te bestellen en na een hele tijd lang nadenken heb ik het dan eindelijk gekocht. En ik ben erg blij dat ik dat heb gedaan! Ik heb het 'extreem resultaat' pakket besteld om eens te proberen en ben zeer tevreden.

Reageer

De prijs valt reuze mee en ik ben blij dat ik heb gekozen om dit te bestellen. Na ongeveer een week heb ik al resultaat gezien en dat vind ik erg snel!

Reageer

Ik ben nu halverwege de potjes qua pillen en ik heb reeds resultaat gezien. Ik ben erg benieuwd hoe dat aan het einde van het proces gaat zijn, dat kan alleen maar heel positief zijn!

Reageer

Ik heb een hele tijd geprobeerd om spieren te kweken door gewoon te sporten. Maar dat zette op een of andere manier geen zoden aan de dijk. Een paar weken geleden kwam ik dit tegen en ik moet zeggen, een groot succes! Ik heb nu al een gespierde buik en ook mijn armen beginnen er al beter uit te zien. Het is dus zeker een goede aanvulling op de gewone training! Ik zou het echt aanraden aan anderen die hetzelfde resultaat willen zien.

Reageer

Probolan 50 is een fijn product. Ik heb lang getwijfeld om het te bestellen en ook wist ik niet precies welke serie voor mij het beste zou werken. Ik heb nu gewoon de beste keus besteld en ga het eens proberen. Een echt resultaat kan ik nog niet zien maar ik neem het ook pas een aantal dagen. Maar tot nu toe ben ik wel tevreden. Als ik meer resultaat ga zien zal ik zeker een uitgebreide review geven!

Reageer

Idealiter pompen spieren tijdens de training. Pas na een week van het gebruik ervan heb ik merkte massatoename, uiteraard de spier - indicator van de weegschaal ging op en er is geen zichtbaar vet, kan ik niet de effecten na het beëindigen van de 5-weekse cyclus wachten.

Reageer

Een vriend van mij raadde mij deze aanvulling. Hij zei dat de effecten zichtbaar waren na een paar dagen, dus ik lachte dat het enige steroïden moet zijn geweest (haha). Maar het bleek dat het echt goed is. Na drie weken van oefenen heb ik 2cm in mijn arm. En ongeveer 4kg van de massa. Ik beveel het zeker aan. :)

Reageer

Ik train body building als een amateur en Probolan 50 is mijn favoriete supplement voor massa en kracht. Net na 1 week training voelde ik me sterker en groter, die tijdens de wekelijkse weging werd bevestigd :) Ik beveel Nr.1 aan

Reageer

Een vriend van mij raadde mij deze aanvulling. Hij zei dat de effecten zichtbaar waren na een paar dagen, dus ik lachte dat het enige steroïden moet zijn geweest (haha). Maar het bleek dat het echt goed is. Na drie weken van oefenen heb ik 2cm in mijn arm. En ongeveer 4kg van de massa. Ik raad het zeker :)

Reageer

Luister heren, hoe zit het met eventuele bijwerkingen? Heb je iets opgevallen? Ik zou liever vragen mensen die het al had gebruikt dan lees de etiquette ;)? ?

Reageer

Probolan 50 heeft geen bijwerkingen. Bovendien, na het nemen van Probolan Ik ben vol energie en ik voel me als het doen van alles.

Reageer

Ik betreur alleen het kopen van in eerste instantie alleen Meta anabolen want het was een verspilling van geld. Ik zou hebben gekocht Probolan 50. Na het nemen van Probolan 50 Ik voel me veel beter, mijn massa en kracht toegenomen. Ik heb verbeterd door 15 kg op bankdrukken en dat deed ik 8 keer meer pull-ups.

Reageer

Ik ben beginnen te gebruiken vanaf nu ... we zullen wat een wonder het is :)

Reageer

VOEG COMMENTAAR TOE

Uw e-mail wordt niet gepubliceerd. Verplicht ruimtes zijn gemarkeerd met *